Pedicure
Home > Behandelingen > Pedicure


PEDICURE

Pedicure bij GAAF-Huidverzorging in Cuijk. Wij streven naar een zo breed mogelijk scala aan schoonheidsbehandelingen gericht op verbetering, verzorging en advisering van ieder huidtype. Als aanvulling op deze behandelingen heeft Noor een pedicure opleiding gevolgd aan het Penso Instituut te Nijmegen.  

GAAF-Huidverzorging werkt aan de hand van de nattechniek methode. Tijdens de pedicure behandeling wordt de behandelde plek gekoeld door middel van gedemineraliseerd water. Dit desinfecteert en zorgt voor een aangenamer gevoel.

De pedicure behandeling – 45 min - € 32,50
Een pedicure behandeling bij schoonheidssalon GAAF-Huidverzorging in Cuijk is een ontspannende en verzorgende schoonheidsbehandeling aan de voeten. Schoonheidsspecialist Noor vertelt u er graag meer over.

De stappen
- Analyse van de voet
- Knippen van de nagels
- Verwijderen van eelt / eeltlocaties
- Verwijderen van eventuele likdoorns
- Behandelen van ingroeiende teennagels
- Verzorgen van nagelriemen
- Frezen en polijsten van nagels
- Nabehandelen met verzorgende voeten crème

Het is mogelijk een de behandeling aan te vullen met het lakken van de nagels. De kosten hiervoor bedragen € 15,-. Dit is inclusief een nagellak van Pupa Milano (French lakken uitgezonderd).

- Extra behandeltijd per 15 minuten € 11,00

BOEK DE BEHANDELING


Combinatiebehandelingen

Een pedicure behandeling is prima te combineren in combinatie met huidverzorging. Denk bijvoorbeeld aan gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling.

De producten
GAAF-Huidverzorging werkt met hoogwaardige producten van onder meer: Janssen Cosmetics, Skeyndor en Pupa Milano.


Hygiëne, Arbo en milieu
GAAF-Huidverzorging beschikt over een professioneel ingerichte praktijk en voldoet aan de huidige eisen op het gebied van hygiëne. Er wordt gewerkt volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. In de code zijn regels en richtlijnen opgenomen met betrekking tot hygiëne, Arbo en milieu. De salon bevindt zich op de begane grond zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Foto van Noor Gijsen

"Heb je een vraag over verzorging of verbetering van je huid? Of wil je een van de behandelingen boeken?"

Vraag het schoonheidsspecialist Noor Gijsen

Vraag het noor