Over GAAF
Home > Over GAAF

OVER GAAF

Schoonheidssalon GAAF-Huidverzorging in Cuijk biedt een uniek huidverbeterings- en verzorgingsconcept waarin schoonheidsbehandelingen, visagie en pedicure op een frisse, moderne en eigentijdse wijze aangeboden worden. Er is keuze uit een range van behandelingen die gericht zijn op verbetering en verzorging van de huid of ingezet worden als pure ontspanning. Behandelingen die ontwikkeld zijn aan de hand van zeer uitgebreide opleiding en persoonlijke (buitenlandse) werkervaring van schoonheidsspecialist Noor Gijsen.

Er wordt een geheel eigen stijl aangeboden met als doel het verrassen van de klant aan de hand van persoonlijke aandacht, eerlijk advies en concrete resultaten. Het is niet voor niets dat veel klanten GAAF-Huidverzorging zien als de perfecte aanvulling op landelijke instituten en wellnessresorts. Lokaal aanwezig en professioneel opgezet. Zo is de salon losstaand gebouwd, heeft een eigen ingang en bevindt zich op de begane grond. 


PRODUCTEN EN LOCATIE

GAAF-Huidverzorging hanteert en verkoopt producten van Janssen Cosmetics, Skeyndor en make-up van Pupa Milano. Daarnaast biedt ze een volledige home en body lijn aan van JANZEN. Schoonheidsspecialist Noor staat voor persoonlijk huidadvies en een lange termijn relatie. Iedere persoon is namelijk uniek en verdient zijn eigen “gave” behandeling!

Een uniek feitje: De schoonheidssalon in Cuijk is wellicht de enige beautysalon van Nederland die direct gelegen is aan een binnenhaven. Hierdoor kunt u ook aanmeren met uw plezierjacht aan de Zilverschat 29 in Cuijk.

Tot ziens bij GAAF!


Foto van Noor Gijsen

"Heb je een vraag over verzorging of verbetering van je huid? Of wil je een van de behandelingen boeken?"

Vraag het schoonheidsspecialist Noor Gijsen

Vraag het noor