Make-up & advies
Home > Behandelingen > Visagie > Make-up & advies


MAKE-UP & ADVIES - VERRAS MET NATUURLIJKE SCHOONHEID

Een make-up & advies behandeling bij schoonheidssalon GAAF-Huidverzorging in Cuijk is voor iedereen die alle ins en outs wilt weten omtrent het zelf aanbrengen van een goede make-up.

Welke producten zijn goed voor de huid en waarom? Wat zijn de nieuwste trends? Welke make-up is passend bij mij als persoon? Al deze vragen zullen tijdens de behandeling beantwoord worden. De make-up wordt stap voor stap aangebracht en toegelicht. Een handige thuiswijzer zorgt ervoor dat tips en tricks toegankelijk blijven. 

De stappen
- Huidanalyse en advies
- Aanbrengen serum, ampul of crème
- Make-up
- Afsluiting


Combinatiebehandelingen
De make-up & advies behandeling is prima te combineren met losse behandelingen, huidverbeterende behandelingen en huidverzorgende behandelingen

De producten
GAAF-Huidverzorging werkt met hoogwaardige make-up van Pupa Milano

Boekingen 
Een make-up & advies behandeling van 60 minuten boek je voor € 55,-. Bij aanschaf van Pupa Milano producten van een minimaal bedrag wordt een nader te bepalen korting gegeven op de behandelkosten.

Make-up & advies dag
GAAF-Huidverzorging organiseert regelmatig een make-up en advies dag. Een top visagiste van Pupa Milano maakt je volledig op en geeft stijl- en kleuradvies. De eerst volgende make-up en advies dag wordt tijdig gecommuniceerd. 

BOEK DE SESSIE


 OVERIGE VISAGIE BEHANDELINGEN

BRUILOFT WORKSHOP DAG & AVOND 

Foto van Noor Gijsen

"Heb je een vraag over verzorging of verbetering van je huid? Of wil je een van de behandelingen boeken?"

Vraag het schoonheidsspecialist Noor Gijsen

Vraag het noor