Over Noor
Home > Over GAAF > Over Noor

OVER NOOR

Een uitgebreide vierjarige allround wellnessopleiding specialiseert mij volledig in alle facetten van beauty & wellness. Mijn werkervaring als schoonheidsspecialist in het Ritz Carlton Hotel te Bahrain, Riu Hotel te Fuerte Ventura en Scandic Hotel te Nijmegen zorgen voor een zeer gedegen basis van kennis en kunde. Periodieke opleidingen en curcussen garanderen dat ik altijd up to date ben binnen mijn vakgebied.

WAARDEN

Met GAAF-Huidverzorging bied ik een uniek huidverzorgingsconcept gericht op verbetering, verzorging en advisering van ieder huidtype.
Als gediplomeerd schoonheidsspecialist, visagist en pedicure hecht ik veel waarde aan persoonlijke aandacht, eerlijk advies en concrete resultaten. Een professionele uitstraling en kennis van zaken maken GAAF-Huidverzorging het adres voor huidverzorging, huidverbetering, visagie en pedicure in het land van Cuijk. 

JANZEN

Naast mijn werkzaamheden als schoonheidsspecialist voor GAAF-Huidverzorging ben ik, binnen de Benelux, productspecialist voor het merk JANZEN. Namens JANZEN geef ik bij winkeliers, hotelketens en wellnessresorts presentaties over de belevingswereld van dit prachtige home and body merk. 

 

Foto van Noor Gijsen

"Heb je een vraag over verzorging of verbetering van je huid? Of wil je een van de behandelingen boeken?"

Vraag het schoonheidsspecialist Noor Gijsen

Vraag het noor