Bruidsmake-up
Home > Behandelingen > Visagie > Bruidsmake-up


BRUIDSMAKE-UP - STRALEN OP DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN

Je bruidsmake-up laten verzorgen door GAAF-Huidverzorging in Cuijk betekent stralen op de mooiste dag van je leven. 

Huwelijk
Trouwen is een van de mooiste gebeurtenissen van het leven. Ik zou graag de bruidsmake-up op jouw bruiloft verzorgen. Geschikt voor de bruid maar ook voor getuigen en andere personen die aanwezig zijn op deze belangrijke en onvergetelijke dag. Op locatie of bij mij in de salon.

Van te voren worden wensen uitvoerig besproken en wordt je geadviseerd over hetgeen het best passend bij je is. Uiteraard wordt de bruidsmake-up afgestemd op persoonlijkheid, kapsel en kleding van die dag. Het is bovendien mogelijk om naast het plaatsen van de bruidsmake-up daags van te voren een gezichtsbehandeling te boeken om zo de huid in topconditie te krijgen. Zo ben je verzekerd van een fantastisch resultaat en een onbezorgde bruiloft.


Combinatiebehandelingen
Een bruidsmake-up is daags van te voren prima te combineren met een gezichtsbehandeling of losse behandeling zoals harsen, epileren en verven.

De producten
GAAF-Huidverzorging werkt met hoogwaardige producten van ondermeer: Janssen CosmeticsPupa Milano en Skeyndor.

Boekingen 
Een bruidsmake-up bestaande uit een proefmake-up (in de salon) en het plaatsen van de make-up op de dag zelf (in de salon of op locatie) boek je vanaf € 110,-

Het opmaken van gasten (in de salon of op locatie) boek je voor € 35,- per persoon. De reiskosten voor het plaatsen van de make-up op locatie zijn in overleg.

BOEK DE BRUIDSMAKE-UP


OVERIGE VISAGIE BEHANDELINGEN

ADVIES WORKSHOP DAG & AVOND  

Foto van Noor Gijsen

"Heb je een vraag over verzorging of verbetering van je huid? Of wil je een van de behandelingen boeken?"

Vraag het schoonheidsspecialist Noor Gijsen

Vraag het noor