Wij zijn weer open!
Home > Nieuws > Wij zijn weer open!
Woensdag 06 Mei 2020


Beautysalon GAAF-Huidverzorging gaat per maandag 11 mei weer open! 

Lieve klanten van GAAF-Huidverzorging,

Het was een lange zit. Met pijn in mijn hart heb ik, omwille van de Corona ontwikkelingen, de salon ruim 8 weken gesloten moeten houden. Gelukkig mogen per a.s. maandag 11 Mei de deuren weer open! Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen periode mij gesteund heeft met kaartjes, appjes en het afnemen van producten en thuisbehandelingen. Een geweldige steun in de rug waar ik jullie zeer dankbaar voor ben ... 


Een behandeling boeken

Op advies van de overheid & het RIVM gelden per direct de volgende regels. Behandelingen zijn enkel op afspraak. Indien u last heeft van verkoudheid, niezen, keelpijn, moeilijk ademenen of koorts (> 38 graden) wil ik u verzoeken de behandeling te annuleren en niet te komen. Gelieve dit minimaal een dag van te voren te doen.

Bij iedere behandeling zal een, door het RIVM verplichte, wederzijdse gezondheidscheck uitgevoerd worden. Mocht blijken dat U bij komst toch klachten heeft, dan zal de uitvoering van de behandeling geweigerd worden. Wij hopen op uw medewerking en gaan zo samen voor een veilig en gezond (werk)klimaat. 

Wil je een behandeling boeken of heb je vragen over onze werkwijze? 

NEEM CONTACT OP